Ara llegint
L’Ajuntament de Santanyí incorpora 12 persones a través del programa SOIB Reactiva 2023

L’Ajuntament de Santanyí incorpora 12 persones a través del programa SOIB Reactiva 2023

L'Ajuntament de Santanyí incorpora 12 persones a través del programa SOIB Reactiva 2023

L’Ajuntament de Santanyí ha incorporat durant sis mesos a dotze persones treballadores a la seva plantilla gràcies al programa SOIB Reactiva 2023. Aquest programa és promogut pel SOIB i és cofinançat per Fons Social Europeu Plus (FSE+) amb una dotació econòmica de 131.471,16€.

Aquestes dotze incorporacions han estat deu per l’equip de treball de la brigada municipal, que s’encarrega del manteniment de les zones públiques del terme municipal i dues per reforçar els serveis administratius de l’Ajuntament per ajudar a oferir una millor atenció cap al ciutadà.

La batlessa de Santanyí Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta del fet que l’Ajuntament pugui fer aquests tipus de contractacions: «una vegada més, gràcies a aquest programa, podem oferir llocs de feina a joves i aturats i aturades de llarga durada. I per damunt de tot, aquestes incorporacions ens permetran oferir un millor servei a la ciutadania, que com sempre defens és l’objectiu de l’Ajuntament de Santanyí».

El programa SOIB Reactiva 2023 es destina a la contractació pública a entitats locals de persones sense feina. Aquest va sorgir de la crisi econòmica generada per la pandèmia de la COVID-19 i ajuda als treballadors contractats a mantenir les seves competències professionals i millorar les seves opcions de trobar altres feines guanyant experiència. El programa SOIB Reactiva 2023 va dirigit a joves desocupats menors de trenta anys i persones desocupades de trenta anys o més, en situació d’atur de llarga durada.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt