Ara llegint
Llucmajor posa dos solars a disposició del Govern per crear-hi centres de salut

Llucmajor posa dos solars a disposició del Govern per crear-hi centres de salut

Llucmajor posa dos solars a disposició del Govern per crear-hi centres de salut

L’Ajuntament de Llucmajor ha cedit dos solars al Servei de Salut de les Illes Balears per situar-hi els nous centres de salut de Llucmajor i Trencadors. Els dos nous espais sanitaris del municipi comptaran amb més de noranta consultes per atendre-hi més de 30.000 usuaris. Es tracta d’un augment considerable en les dues instal·lacions que millorarà notablement l’atenció als ciutadans dels dos nuclis urbans del municipi de Llucmajor.

El nou CS Llucmajor estarà entre els carrers de Pere Antoni Mataró, Guillem Terrassa i Grup Escolar. Tindrà al voltant d’1.960 metres quadrats de superfície construïda, 1.300 metres quadrats més que l’actual, la qual cosa significa una millora notable quant a instal·lacions i accessibilitat per atendre més de 15.500 usuaris. Es preveu que disposi de prop de quaranta consultes de medicina general, pediatria, infermeria, ginecologia i odontologia. A més d’aquestes consultes també disposarà de zona de cures i tècniques especials (amb quatre sales de cures i una sala de cirurgia menor), una zona d’extracció, una unitat de salut mental i un punt d’atenció continuada (PAC) amb boxes de crítics i de cures.

Per la seva banda el nou CS Trencadors, de s’Arenal de Llucmajor, estarà situat en el carrer d’Antoni Galmés, núm. 6. Tindrà al voltant de 3.600 metres quadrats de superfície construïda, 1.400 metres quadrats més que l’actual, i es preveu que disposi d’una zona amb més de cinquanta consultes de medicina general, pediatria, infermeria, ginecologia i odontologia, zona de cures i d’extracció, un PAC i una base del SAMU 061. El nou CS Trencadors atendrà més de 14.800 usuaris.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt