Ara llegint
Llucmajor signa convenis de suport amb Treball Solidari i Estel de Llevant

Llucmajor signa convenis de suport amb Treball Solidari i Estel de Llevant

Llucmajor signa convenis de suport amb Treball Solidari i Estel de Llevant

L’Ajuntament de Llucmajor ha signat convenis de col·laboració amb dues destacades entitats locals: Treball Solidari i Estel de Llevant. Aquests convenis tenen com a objectiu principal desenvolupar un treball conjunt per a la inserció social i l’acompanyament en l’ocupació de col·lectius vulnerables del municipi.

El conveni signat amb Treball Solidari té com a finalitat establir un marc de col·laboració per a la inserció o reinserció de dones i persones que viuen en situació de risc d’exclusió social o financera i que resideixen en el municipi de Llucmajor. A través d’aquest acord, es pretén proporcionar suport, formació i recursos per a aquest col·lectiu, afavorint la seva integració social i laboral, segons han detallat des del propi consistori.

D’altra banda, el conveni entre l’Ajuntament de Llucmajor i Estel de Llevant té com a objectiu posar a la disposició de les persones amb malaltia mental del municipi un programa d’acompanyament en l’ocupació mitjançant la metodologia del treball amb suport. Aquest programa té com a objectiu brindar suport i orientació en el procés d’inserció laboral, afavorint la seva autonomia i el desenvolupament de les seves capacitats.

Mitjançant aquestes alciances estratègiques amb Treball Solidari i Estel de Llevant, s’espera promoure oportunitats d’ocupació i millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Per a la batlessa Xisca Lascolas “aquesta signatura marca el punt de partida d’una col·laboració activa i compromesa per a aconseguir una societat més inclusiva i solidària a Llucmajor”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt