Ara llegint
“Recicla vidre per elles”, la iniciativa d’Ecovidrio i Santanyí per reciclar i conscienciar

“Recicla vidre per elles”, la iniciativa d’Ecovidrio i Santanyí per reciclar i conscienciar

"Recicla vidre per elles", la iniciativa d'Ecovidrio i Santanyí per reciclar i conscienciar

Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d’envasos de vidre a Espanya, la Fundació Contigo, organització sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la investigació, principalment del càncer de mama, i l’Ajuntament de Santanyí han presentat avui la novena edició de la iniciativa “Recicla vidre per elles”.

Aquest any sota el lema “Invertir en investigació, és invertir en vida” Ecovidrio i la Fundació Contigo han format el primer equip de futbol femení amb l’objectiu de promoure la prevenció i l’autoexploració davant del càncer de mama i recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia a través del reciclatge d’envasos de vidre, gràcies als contenidors roses que s’instal·laran a més de 140 ciutats repartides per tot el territori nacional.

En concret, al poble de Santanyí, dos contenidors roses estaran ubicats al pàrquing públic de la Creu de sa Cala durant les pròximes setmanes. Des del 23 d’octubre aquesta iniciativa s’acosta a la localitat de Santanyí perquè els habitants puguin sumar-se a l’equip.

Des de l’Ajuntament de Santanyí animen els ciutadans a apropar-se i aportar el seu granet de sorra. Segons ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “per a nosaltres és un plaer donar suport a iniciatives com ‘Recicla per Elles’, tan necessàries per avançar en la investigació contra el càncer de mama i cuidar el nostre planeta a través del reciclatge d’envasos de vidre. Animam a tothom a participar d’aquesta iniciativa doblement profitosa per a la nostra societat”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt