Ara llegint
Santanyí ampliarà les dependències municipals amb la compra d’uns baixos comercials

Santanyí ampliarà les dependències municipals amb la compra d’uns baixos comercials

Santanyí ampliarà les dependències municipals amb la compra d'uns baixos comercials

L’Ajuntament de Santanyí ha anunciat la propera adquisició dels baixos situats al número 13 de la Plaça Major de Santanyí, una antiga oficina bancària que fa uns mesos que roman tancada, i que està situada just al costat de la casa consistorial. El local servirà per ampliar les dependències municipals.

Segons ha explicat la batlessa del municipi, Maria Pons, a la darrera sessió plenària es va aprovar una modificació de crèdit per fer front a la despesa: “Ha sorgit una oportunitat que creiem que és molt favorable per als interessos municipals. Amb la futura compra d’aquestes oficines, l’Ajuntament podrà ampliar les dependències municipals i així poder atendre millor a la ciutadania”.

A més, es dona la circumstància que la legislatura passada, l’Ajuntament de Santanyí ja va comprar el pis situat sobre aquesta oficina bancària, i ja s’estava treballant en un projecte per ampliar les dependències municipals. Ara, amb el sorgiment de l’oportunitat d’adquirir aquesta antiga oficina bancària, es podrà repensar la distribució i disposar, al més aviat possible, d’un nou espai d’atenció al ciutadà, segons han explicat fonts municipals.

Per fer front a la compra, l’equip de govern va presentar per urgència una proposta de modificació de crèdit de 314.600 euros a la sessió plenària de la setmana passada. La negociació amb l’entitat bancària es va poder tancar just abans del ple.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt