Ara llegint
Santanyí inverteix 100.000 euros en millorar la sortida d’aigües dels carrers de Portopetro

Santanyí inverteix 100.000 euros en millorar la sortida d’aigües dels carrers de Portopetro

Santanyí inverteix 100.000 euros en millorar la sortida d'aigües dels carrers de Portopetro

Fa ja alguns dies que al nucli de Portopetro hi han començat unes obres per millorar les infraestructures viàries i la canalització de l’aigua de pluja. L’Ajuntament de Santanyí ha anunciat que invertirà gairebé 100.000 euros entre els carrers Son Durí i s’Auberg, el Passeig des Port, i la plaça del Caló des Moix.

Als carrers Son Durí i S’Auberg, i a la zona del Caló des Moix, s’està implantant la xarxa de recollida d’aigües pluvials. L’objectiu és resoldre un problema que s’arrossega de fa temps quan plou molt; l’àrea quedava inundada i provocava problemes de circulació i problemes als veïnats. A més, també s’asfaltarà de bell nou tota la rotonda del Caló des Moix per millorar la seguretat. Per aquesta feina, el consistori compta amb un pressupost de 48.305,64 euros.

Però aquest no és l’únic projecte que té en marxa l’Ajuntament de Santanyí a Portopetro. També han començat les obres per tornar a asfaltar el Passeig des Port, i a més s’aprofitarà per canviar els pendents per enviar l’aigua de pluja cap a la mar. Amb aquestes obres també es modificarà la zona on hi ha els contenidors per guanyar places d’aparcament, i es resoldran els problemes amb les arrels dels arbres que hi ha en aquest punt. Tota aquesta feina al passeig compta amb un pressupost de 47.992,13 euros.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta de poder començar aquestes obres. Ha declarat que “feia temps que volíem envestir la feina. La legislatura passada es va invertir en altres carrers del nucli per millorar l’asfalt i les voreres. Ara continuam per aquest camí amb aquests trams que ens faltaven, i a més, resolem problemes amb l’evacuació d’aigües pluvials que havien generat problemes als veïnats i negocis d’aquesta part de Portopetro”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt