Ara llegint
Santanyí posa en marxa una creuada contra els excrements d’animals a la via pública

Santanyí posa en marxa una creuada contra els excrements d’animals a la via pública

L'Ajuntament de Santanyí, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha iniciat una campanya destinada a fomentar la neteja dels carrers i la responsabilitat dels propietaris de cans en relació amb la recollida d'excrements dels seus animals. En un esforç per mantenir els carrers lliures d'excrements i residus canins, s'han col·locat cartells informatius als carrers de tots els nuclis de població del municipi de Santanyí, recordant als propietaris de cans la seva obligació de recollir els excrements dels seus animals. A més, s'han distribuït pots de plàstic per omplir-les d'aigua i vinagre, amb la finalitat de diluir la brutor quan un animal orina a les voreres o contra un edifici. També s'han repartit porta bosses per facilitar la recollida d'excrements. La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha expressat el seu agraïment a la ciutadania per la seva col·laboració i la positiva acollida que ha tingut la campanya durant les primeres setmanes. "És essencial que tots contribuïm a mantenir els nostres carrers nets i ordenats, i la participació activa dels ciutadans és fonamental en aquest sentit", ha declarat la batlessa. La campanya es va iniciar al nucli des Llombards amb la participació conjunta dels alumnes i els professors del CEIP Sant Domingo. Els estudiants van elaborar tríptics informatius amb informació sobre les papereres disponibles al poble per a la recollida d'excrements, que van ser distribuïts entre els propietaris de cans. És important recordar que existeixen ordenances municipals que regulen els comportaments incívics, inclosa la no recollida d'excrements animals, i que les persones que incompleixin aquestes normatives poden ser sotmeses a sancions. Per a més informació sobre la campanya i els recursos disponibles, es pot contactar amb la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santanyí.

L’Ajuntament de Santanyí ha iniciat una campanya destinada a fomentar la neteja dels carrers i la responsabilitat dels propietaris de cans en relació amb la recollida d’excrements dels seus animals.

En un esforç per mantenir els carrers lliures d’excrements i residus canins, s’han col·locat cartells informatius als carrers de tots els nuclis de població del municipi de Santanyí, recordant als propietaris de cans la seva obligació de recollir els excrements dels seus animals.

A més, s’han distribuït pots de plàstic per omplir-les d’aigua i vinagre, amb la finalitat de diluir la brutor quan un animal orina a les voreres o contra un edifici. També s’han repartit porta bosses per facilitar la recollida d’excrements.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha expressat el seu agraïment a la ciutadania per la seva col·laboració i la positiva acollida que ha tingut la campanya durant les primeres setmanes.

“És essencial que tots contribuïm a mantenir els nostres carrers nets i ordenats, i la participació activa dels ciutadans és fonamental en aquest sentit”, ha declarat la batlessa.

La campanya es va iniciar al nucli des Llombards amb la participació conjunta dels alumnes i els professors del CEIP Sant Domingo. Els estudiants van elaborar tríptics informatius amb informació sobre les papereres disponibles al poble per a la recollida d’excrements, que van ser distribuïts entre els propietaris de cans.

“És important recordar que existeixen ordenances municipals que regulen els comportaments incívics, inclosa la no recollida d’excrements animals, i que les persones que incompleixin aquestes normatives poden ser sotmeses a sancions”, han explicat des de l’Ajuntament.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt