Ara llegint
Ses Salines destinarà prop de mig milió d’euros a potenciar l’ús de les energies renovables

Ses Salines destinarà prop de mig milió d’euros a potenciar l’ús de les energies renovables

L’Ajuntament de Ses Salines ha anunciat avui que destinarà més de 470.000 euros a actuacions i inversions per potenciar l’ús d’energies renovables i d’autoconsum elèctric.

En concret, es destinen 66.284 euros a nous punts de càrrega dobles per a vehicles elèctrics i 49.000 euros per nous punts de càrrega semi ràpids al municipi.

A més, es destinen 245.800 euros a la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques al pàrquings del CEIP Colònia de Sant Jordi. Aquestes actuacions conten amb el finançament autonòmic mitjançant l’àrea d’influència de l’Arxipèlag de Cabrera.

S’han invertit també 60.000 euros provinents del Pacte de batles i batlesses pel clima per dur endavant actuacions d’estalvi energètic al municipi, tal i com a millora de l’eficiència energètica dels edificis municipals com de les instal·lacions públiques.

L’Ajuntament de Ses Salines ha aprovat, també, la concessió d’una convocatòria pública de subvencions per la instal·lació de plaques fotovoltaiques, sistemes d’eficiència energètica de tipus alterna o similars al terme municipal, per un total de 50.000 euros, de les que s’han beneficiat 18 ciutadans.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt