Ara llegint
Via lliure a la construcció de la nova escola d’infantil i primària de Campos per a 450 alumnes

Via lliure a la construcció de la nova escola d’infantil i primària de Campos per a 450 alumnes

Via lliure a la construcció de la nova escola d'infantil i primària de Campos per a 450 alumnes

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba d’adjudicar a l’empresa Ortiz Construcciones y Proyectos  la construcció del nou centre d’infantil i primària del municipi de Campos. El nou CEIP, que comptarà amb 6 aules d’educació infantil i 12 per a educació primària i tendrà capacitat per a 450 alumnes, s’estructura en tres plantes i suposarà una inversió de 6’2 milions d’euros. 

El termini d’execució, una vegada iniciades les obres, és de 15 mesos, aquest nou centre donarà resposta a les necessitats educatives del municipi. La previsió és que les sobres comencin abans de final d’any.

Al seu redactat inicial el projecte va comptar amb les aportacions de la comunitat educativa que es troben incorporades al projecte i que varen propiciar una nova distribució, reubicant el gimnàs, de manera que tot el conjunt queda més integrat, afavorint la comunicació fluida entre els espais i ampliant les zones de patis i de lleure, segons han destacat des del Govern Balear.

El centre es construirà amb els paràmetres de sostenibilitat ecoambiental que marca la normativa de l’IBISEC i a més, comptarà amb parets mòbils que permetin el reagrupament de les aules segons les necessitats pedagògiques del centre. El nou centre està pensat per acollir 450 alumnes i el projecte permet la possibilitat de futures ampliacions.

Aquesta obra és una de les actuacions previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023) per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt