Ara llegint
45 empreses associades a ASIMA es tornen a solidaritzar amb les famílies necessitades i els infants

45 empreses associades a ASIMA es tornen a solidaritzar amb les famílies necessitades i els infants

Per novè any consecutiu l’Associació d’Industrials de Mallorca, a través de la Fundació ASIMA, ha dut a terme la campanya solidària de recollida de joguines i aliments amb motiu de les festes de Nadal. Sota el lema ‘Polígons Solidaris, ara més que mai’, la Fundació ASIMA ha recaptat 14 tones de productes de primera necessitat (10 tones d’aliments més 4 tones de productes de neteja) i més de 6.000 joguines destinades a diferents ONG de Mallorca que atenen famílies en situació de vulnerabilitat.

El lliurament ha tingut lloc aquest matí a l’hangar de l’Antic Parc de Bombers ASIMA i ha comptat amb l’assistència del president d’ASIMA, Francisco Martorell Esteban; el director general, Alejandro Saénz de Sant Pere, i representants de la Cooperativa Jovent de Sa Indioteria, l’Associació Església Social Evangèlica, Avaso, el Centre de distribució d’aliments Sant Caietà, la Fundació Cors Oberts, la Fundació Patronat Obrer, la Fundació Shambhala , les Germanetes dels Pobres i SOS Mamás.

Francisco Martorell Esteban ha manifestat el seu agraïment a les 45 empreses que un any més han col·laborat en aquesta campanya solidària “ja que hi ha moltes famílies amb necessitats bàsiques, que viuen en condicions molt precàries. Som conscients que seguim patint els efectes de la pandèmia i que moltes empreses segueixen amb dificultats i, malgrat tot, la seva aportació ha estat admirable, recollint més quantitat de productes que l’any anterior, sobretot joguines”.

Aquest any la campanya ha aconseguit la seva novena edició convidant tots els treballadors d’empreses associades a ASIMA a aportar el seu granet de sorra bé amb aliments peribles, productes de neteja o joguines en bon estat o fins i tot noves. Aquesta campanya s’engega coincidint amb l’època de Nadal, data assenyalada especialment entre els col·lectius vulnerables.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt