Ara llegint
Algaida comptarà amb un Institut d’Educació Secundària

Algaida comptarà amb un Institut d’Educació Secundària

Algaida serà el proper municipi de Mallorca que comptarà amb un Institut d’Educació Secundària, després d’anys de demandes. El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i la batlessa de l’Ajuntament d’Algaida, Maria Antònia Mulet, han signat avui mateix a l’Ajuntament un Protocol general d’actuacions entre la Conselleria d’Educació i Formació Professional, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l’Ajuntament d’Algaida que impulsa la creació d’aquest institut.

A l’acte també hi han participat el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i la regidora d’Educació del municipi, Maria Antònia Reinés.

Aquest Protocol té com a finalitat impulsar la creació d’un IES a Algaida i així cobrir les necessitats d’escolarització d’aquest municipi.

Un nou IES de tres línies a Algaida

Actualment hi ha un total de 69 alumnes matriculats a sisè curs d’educació primària al CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida, fet que suposaria que el futur IES prevegi un total de 3 línies d’educació secundària obligatòria (ESO).

El Protocol, amb una vigència de quatre anys, té per objecte promoure les actuacions necessàries per impulsar la construcció d’un IES en el municipi d’Algaida.

Per la seva part, la Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant l’IBISEC, vetlarà per dur a terme, d’acord amb la normativa aplicable, els procediments de contractació inherents per impulsar l’objecte d’aquest Protocol.

Segons s’estableix al Protocol signat avui, l’Ajuntament d’Algaida impulsarà la cessió gratuïta dels terrenys per a la construcció del centre segons la normativa aplicable en matèria patrimonial.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt