Ara llegint
Algaida inaugura el nou passeig del cementeri

Algaida inaugura el nou passeig del cementeri

Algaida inaugura el nou passeig del cementeri

Algaida ha inaugurat aquest dissabte 13 de gener el nou passeig del cementeri. Aquest projecte consisteix en una millora d’accessibilitat i seguretat pels veïnats i veïnades del poble d’Algaida. Iniciat en la legislatura anterior mitjançant una subvenció del Pla d’obres i serveis del Consell Insular de Mallorca, la inversió ha estat d’un total de 380.000 €. 

A l’acte hi va assistir la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, el director insular de Desenvolupament Local, Juan Antonio Esteban i tot el consistori municipal de l’Ajuntament d’Algaida.

La regidora d’educació, salut, cooperació, serveis socials i igualtat de l’Ajuntament d’Algaida, Jerònia Miralles, va iniciar l’acte dient que: “Des de l’Ajuntament d’Algaida hem dut a terme aquesta iniciativa per a millorar l’accessibilitat a les instal·lacions del cementiri municipal i fer un espai més segur per a tots i totes. També s’ha tingut en compte a les persones que acudeixen en cotxe, facilitant una nova zona d’estacionament”.

Tot seguit, la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate va declarar que: “El Consell de Mallorca està molt orgullós de veure que s’aprofiten de forma tan eficient les inversions que es donen als municipis de Mallorca. Des del Consell donarem suport als pobles amb una ajuda tècnica i administrativa per a seguir amb aquestes millores.”

Finalment, la batlessa d’Algaida, Margalida Fullana va manifestar que: “El més important és crear un ambient i accés més acollidor per poder venir a recordar els nostres estimats difunts. Vull agrair a en Mateu Ballester “Mora” la cessió d’una part de la seva finca que va fer possible aquesta obra. També donar les gràcies als veïnats i veïnades de la zona la seva paciència i disculpar les molèsties.”

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt