Ara llegint
Algaida inverteix 490.000 euros en la millora de la xarxa de recollida d’aigua pluvial

Algaida inverteix 490.000 euros en la millora de la xarxa de recollida d’aigua pluvial

Algaida inverteix 490.000 euros en la millora de la xarxa de recollida d'aigua pluvial

El proper dilluns, dia 20 de febrer, començaran a Algaida les obres de millora de la xarxa de recollida de pluvials que afectaran una desena de carrers de la zona del centre del nucli urbà.

Les obres tenen un pressupost de 490.000 euros i estan cofinançades per l’Ajuntament d’Algaida (208.000 euros), Consell de Mallorca i Govern Balear (282.000 euros) i estan incloses en la convocatòria de subvencions 2021-2022 per a la reactivació econòmica per la crisi derivada de la COVID -19 en matèria de sostenibilitat i eficiència urbana.

Les tasques afectaran els següents carrers del municipi: carrer Farinera, Cavallers (tram de cap de cantó Farinera fins cap de cantó amb Antoni Maura), Antoni Maura, Anselm Turmeda, Joan Alcover, Metge Verger, Pare B. Pou i Ribera  (tram des de cap de cantó de l’Aigua) i l’obra a tots els carrers es preveu que tengui una durada aproximada de quatre mesos. Les obres s’inicien com a continuació de l’obra que es va fer en una primera fase l’any 2017 al camí de s’Estació i part del carrer Ribera.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que “amb aquesta obra de la recollida d’aigües pluvials se solucionen problemes existents amb la xarxa i a la vegada també es millora la xarxa viària sobre la qual s’actua”. “Demanam la col·laboració sobretot dels residents dels carrers afectats durant el temps que duraran les obres i esperam que aquestes millores causin les molèsties mínimes”, apunta.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt