Ara llegint
Dos detinguts a Marratxí pel robatori de les comportes del clavegueram

Dos detinguts a Marratxí pel robatori de les comportes del clavegueram

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes per uns suposats delictes de furt continuat i usurpació de l’estat civil, pel furt de les reixes del clavegueram públic i la seva posterior venda a Marratxí.

El passat mes de novembre la Guàrdia Civil va rebre una denúncia per part de l’empresa adjudicatària de l’aigua de Marratxí, així com diverses queixes de la ciutadania pel perill que suposaven les clavegueres desprotegides. Juntament amb la Policia Local, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació i es va poder localitzar el punt de venda utilitzat per posar a la venda aquest material, del qual se n’havien venut setze unitats. Dues persones utilitzaven el DNI d’una tercera, sense la deguda autorització, per vendre el material.

Per tot això, ahir dimarts la Guàrdia Civil va detenir els dos possibles autors d’aquests furts, de nacionalitat espanyola, tots dos amb antecedents.

La Guàrdia Civil ha explicat que aquests robatoris generen un perill molt elevat per als vehicles que circulen per la via pública i també per als peatons, en deixat al descobert forats que, en alguns casos, poden arribar als dos metres de profunditat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt