Ara llegint
El propietari d’un immoble de Muro aconsegueix retenir el lladre que li robava

El propietari d’un immoble de Muro aconsegueix retenir el lladre que li robava

La Guàrdia Civil ha informat de la detenció d’un home de 28 anys d’edat com a possible autor dels delictes de robatori, amenaces i lesions. Els fets ocorregueren dimecres passat, segons el relat de la Benemèrita, quan el detingut va accedir a un domicili de Muro amb la intenció de robar i el propietari el va aconseguir retenir.

El lladre va ser sorprès pel propietari de l’immoble, que es trobava en el seu interior, qui va donar avís a la Guàrdia Civil. Mentre una patrulla de Santa Margalida es desplaçava al lloc dels fets, l’ara detingut va amenaçar el propietari amb un destornillador i va intentar fugir. Aleshores es va produir una brega entre els dos i el propietari va acabar amb ferides lleus.

En arribar la patrulla, el propietari amb l’ajuda del seu fill, havia aconseguit retenir el lladre i el va lliurar als agents. Segons una nota feta pública per la Guàrdia Civil, el detingut és un delinqüent habitual i compta amb nombrosos antecedents per fets similars. De fet, se li va descobrir a l’interior del seu vehicle diversos objectes que acabava de robar de l’habitatge on va ser sorprès.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt