Ara llegint
Jaume Ferriol es converteix en el nou batle de Maria de la Salut per als propers vuit mesos

Jaume Ferriol es converteix en el nou batle de Maria de la Salut per als propers vuit mesos

Jaume Ferriol ha pres possessió, aquest dissabte, com a batle de Maria de la Salut en compliment del pacte de govern amb l’algrupació XMaria. El batle d’aquesta formació, Bernat Quetglas, culminava així els 23 mesos d’estar al capdavant de l’Ajuntament del municipi del Pla de Mallorca. Ferriol serà batle els propers vuit mesos, fins a les eleccions municipals del mes de maig.

El nou batle del PP, Jaume Ferriol, assumeix la vara de comandament “amb molta il·lusió i amb ganes de continuar millorant la qualitat de vida dels mariandos”. “Seguiré una línia continuista, complint amb els projectes que ens vàrem marcar fa dos anys”, ha apuntat.

Ferriol s’ha marcat com a objectiu en aquests vuit mesos que queden de legislatura “continuar amb la tramitació del planejament urbanístic i licitar una nova escoleta” així com “continuar gestionant el dia a dia del poble”.

La presa de possessió va tenir lloc ahir dissabte al Casal de Cultura en virtut del pacte que lliga PP i XMaria. Fa precisament 23 mesos aquestes dues formacions polítiques varen presentar una moció de censura contra l’anterior equip de govern format per Pi i PSOE, amb el regionalista Biel Mas com a batle, que va aprofitar l’ocasió per criticar durament el pacte actual.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt