Ara llegint
Tornen els robatoris de garroves. Algaida aclareix un cas gràcies a la col·laboració ciutadana

Tornen els robatoris de garroves. Algaida aclareix un cas gràcies a la col·laboració ciutadana

La Policia Local d’Algaida ha avortat un nou robatori de garroves. En plena temporada de collita d’aquest producte, i degut a l’elevat preu que assoleix, es repeteixen els furts que ja es varen registrar durant els dos anys precedents.

Els agents varen rebre la cridada telefònica d’un resident que havia vist una furgoneta a les immediacions de la carretera de Manacor, que s’havia aturat a la vorera, i de la qual n’havien sortit tres persones que semblava que s’havien aturat a collir garroves, i que li havien aixecat sospites.

Una patrulla de la Policia Local d’Algaida es va desplaçar a aquella finca i va comprovar com tres persones estaven aplegant garroves en una propietat que no era seva, i que tampoc no comptaven amb autorització.

Després de registrar l’interior de la furgoneta se’ls varen incautar dos sacs plens de garroves, a més de diversos sacs buits, poals i un sac buit, i se’ls imputa un delicte de furt.

La Policia Local ha agraït la col·laboració ciutadana, ja que sense ella és impossible controlar si aquest tipus de furt es produeix en un territori tan extens.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt