Ara llegint
Vera anuncia la construcció d’un nou institut a Algaida

Vera anuncia la construcció d’un nou institut a Algaida

Vera anuncia la construcció d’un nou institut a Algaida

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, ha anunciat avui la construcció d’un nou institut a Algaida, que servirà per descongestionar els centres educatius de Llucmajor. El conseller ha traslladat la intenció de la Conselleria d’Educació i Universitats de construir el nou centre d’educació secundària durant la visita que avui ha realitzat als centres educatius del municipi.

Així, el conseller ha explicat que el nou Pla d’infraestructures 2024/2030 que s’està ultimant recollirà la nova infraestructura educativa d’Algaida que, previsiblement, acollirà els estudis d’ESO i Batxillerat. Es preveu que el nou institut sigui de tres línies per a ESO i dues línies de Batxillerat.

D’altra banda, durant la seva visita al CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida, el conseller també ha anunciat que la licitació de les obres d’ampliació es publicarà aviat. Aquestes actuacions suposaran l’ampliació del centre amb tres noves aules per donar resposta a la manca d’espai.

A més, el conseller Antoni Vera també ha visitat avui els centres de Porreres i ha assegurat que el Pla d’Infraestructures també recollirà l’ampliació de l’IES Porreres. Amb aquestes obres, el centre ampliarà els seus estudis a Batxillerat i es donarà resposta a una reivindicació del centre. A més, també s’estudiarà la necessitat d’implantar nous cicles formatius de Formació Professional.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt