Ara llegint
Algaida presenta la nova edició de la Mostra Gastronòmica, que arriba a deu restaurants i dos cellers

Algaida presenta la nova edició de la Mostra Gastronòmica, que arriba a deu restaurants i dos cellers

Algaida presenta la Mostra Gastronòmica al restaurant Els 4 Vents

Fins a 10 restaurants i dos cellers d’Algaida participen enguany en la 16a edició de la Mostra Gastronòmica que s’ha presentat avui al restaurant Es 4 Vents. A banda d’aquest restaurant, hi participa Santuri de Cura, Can Sant Cafè, Pizzeria Trattoria Pepe Nero, Gelateria Gianduia, Sa Casa Mallorquina, Sa Taileta, Celler Bar Randa, Cuina i Vins i Pizzeria Il Pellegrino.

Tots els establiments han elaborat diferents menús especialment per a l’ocasió a uns preus que oscil·len entre els 12,95 euros als 35,50. A banda dels menús, s’oferiran els vins dels cellers Can Majoral i Oliver Moragues.

La mostra es celebra del 14 al 23 d’octubre i per poder dels menús s’ha de fer reserva als mateixos restaurants. Entre totes les persones que s’acostin a tastar algun dels menús, es sortejaran 10 lots de vins dels dos cellers participants.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, ha destacat durant la presentació del programa que “el sector de la restauració és un dels motors més importants de la gastronomia del nostre municipi i el fet que aquesta mostra arribi ja a la 16a edició n’és una mostra més. Els restaurants i establiments gastronòmics que atrauen milers de visitants formen part del nostre dia a dia i és tot un luxe poder gaudir i a la vegada poder mostrar amb orgull la qualitat de la cuina i els vins del municipi”.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Margalida Fullana, apunta que “un any més arribam puntuals a la cita amb la Mostra Gastronòmica d’Algaida i ho feim amb menús i plats de caire local amb productes autòctons i de temporada i vins locals però també una oferta amb cuina de fusió que demostra la versatilitat i varietat que podem oferir a les persones que visiten Algaida”.

Fullana ha afegit que “per descomptat convidam a tothom a acostar-se a tastar els plats que ofereixen els restaurants i establiments participants en la mostra però també a visitar el nostre municipi, el seu comerç local i gaudir del nostre paisatge natural i patrimonial”.

Per la seva banda, el propietari del restaurant Es 4 Vents, Francesc Vidal, un dels fundadors de la mostra, ha recordat que “la vàrem posar en marxa quan Jaume Jaume era el batle per donar un nou impuls a la restauració. Aleshores ho fèiem tots junts a una carpa però amb el temps ha evolucionat a fer-ho cadascú al seu restaurant la veritat és que ve molta gent de fora d’Algaida a tastar els menús”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt