Ara llegint
Campanet millorarà el Camí Blanc, que guanyarà espai per als vianants

Campanet millorarà el Camí Blanc, que guanyarà espai per als vianants

Campanet millorarà el Camí Blanc, que guanyarà espai per als vianants

L’Ajuntament de Campanet invertirà un total de 249.000 euros, dels quals el Consell de Mallorca n’aportarà 224.000, en la millora de la canalització de la xarxa de conducció de les aigües pluvials al llarg del Camí Blanc, un camí molt transitat pels vianants i ciclistes, tant residents com visitants.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb la batlessa de Campanet, Maria Rosa Bestard, han explicat avui la intervenció que es durà a terme al Camí Blanc mitjançant la convocatòria d’ajuts de la institució insular a través de la Borsa d’Allotjaments Turístics.

Amb aquesta intervenció se millorarà el sistema de d’evacuació i recollida d’aigua de pluja amb actuacions a les cunetes, habilitant noves canalitzacions com la que abastirà d’aigua un abeurador proper, element patrimonial, i amb noves conduccions de pluvials cap a diversos trams del torrent de manera indirecta. D’aquesta manera, es millorarà l’estat actual del camí, es guanyarà espai per a vianants allà on ara hi ha cunetes descobertes i s’evitarà la degradació tant del Camí Blanc com dels adjacents per mor de la força de l’aigua.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt