Ara llegint
Els alumnes de Marratxí visiten en massa la Fira del Fang

Els alumnes de Marratxí visiten en massa la Fira del Fang

Els alumnes de Marratxí visiten en massa la Fira del Fang

Al voltant de 19 escoletes i centres escolars visiten al llarg de la setmana la Fira del Fang de Marratxí. Com cada any, l’Ajuntament ha convidat tots els centres del municipi a participar amb una resposta massiva per la seva part. Són els centres els que després estableixen quins cursos participen. Les visites estan programades de dilluns a divendres durant tot el matí. 

La visita consisteix a passejar, conèixer la fira i posteriorment realitzar un taller dins la carpa, aquest ha tingut una alta demanda per part de tots els centres escolars que també venen de Palma i Inca. El taller té una duració de mitja hora, cada centre té assignada una hora des de les 10 del matí fins a les 12 i mitja que s’imparteix el darrer. 

Marga Juan és l’encarregada de realitzar el taller i també és la responsable del Museu del Fang. A més, fa un any estava dins l’Escola de Ceràmica.

Els alumnes del centres de Marratxí compten amb l’avantatge de tenir el trasllat d’anada i de tornada gratuït. Els altres centres escolars també tenen l’opció de visitar el Museu del Fang, a part de la fira. 

La Fira del Fang, segons avancen des de l’Ajuntament, rebrà moltes visites al llarg de la setmana dels més petits amb l’objectiu d’ensenyar la tradició de la ceràmica al municipi i la importància de mantenir-ho per continuar elaborant productes artesanals i de qualitat. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt