Ara llegint
En marxa la connexió del carrer de Can Raió i l’avinguda de General Luque, a Inca

En marxa la connexió del carrer de Can Raió i l’avinguda de General Luque, a Inca

En marxa la connexió del carrer de Can Raió i l'avinguda de General Luque, a Inca

L’Ajuntament d’Inca ha arrancat les obres d’obertura d’un nou vial entre el carrer de Can Raió i l’avinguda de General Luque amb la finalitat de millorar el trànsit rodat i incrementar la connectivitat entre dues de les principals artèries de la ciutat.

«Aquesta actuació s’emmarca dins el pla per millorar la mobilitat urbana i la circulació de la ciutat, alhora que ens permet millorar i incrementar la connexió de Gran Via amb General Luque. Estam comvencuts que amb aquest nou carrer s’alleugerà considerablement el trànsit a la Gran Via Colom», explica el regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Andreu Caballero. 

Per la seva part, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, destaca que «aquesta obra era una reivindicació històrica de la ciutadania, la qual permetrà continuar completant la trama de carrers del municipi i regenerar la zona, definint nou espais públics per als veïnats».

El projecte impulsat pel consistori de la capital del Raiguer té com a segon objectiu la reurbanització d’aquests carrers, que conformen una superfície total de 2.700 metres quadrats En concret, es pretén millorar l’accessibilitat rodada i de vianants. A més a més, es crearà també un espai públic d’esbarjo amb zona de jocs. La nova plaça tendrà una superfície total de 200 metres.

L’actuació també inclou l’asfaltatge del Carrer General Luque entre la Gran Via Colom i el Carrer des Tren. Així mateix, el projecte contempla la renovació dels serveis d’enllumenat, d’aigües residuals, pluvials i aigua potable i l’enderroc de dues edificacions existents. 

El pressupost total de les obres ascendeix a 305.700 euros. Amer e Hijos, empresa adjudicatària del contracte disposa de sis mesos per a l’execució del projecte.  

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt