Ara llegint
La Policia Local d’Alcúdia reciclarà els seus uniformes

La Policia Local d’Alcúdia reciclarà els seus uniformes

La Policia Local d'Alcúdia reciclarà els seus uniformes

L’Ajuntament d’Alcúdia ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Insigna, per tal de reciclar els uniformes de la Policia Local. Aquesta setmana s’han reunit a  l’Ajuntament amb la batlessa Fina Linares, el regidor de policia Joan Sendín, el sots-inspector Abelardo Mesías i Ignasi Vilar, en representació de l’esmentada empresa.

Insigna fa més de quatre anys que investiga i treballa per crear roba i teixits seguint el cercle de la roba i el reciclatge. A partir de plàstics, que s’extreuen dels uniformes, però també de la neteja del mar que fan els pescadors, han aconseguit un fil resistent. Amb aquest fil es fan nous uniformes per a la policia local i protecció civil.

Amb aquest acord de col·laboració, se durà a terme la recollida de la uniformitat policial en desús per donar-li una nova vida mitjançant el seu reciclatge. Els uniformes policials seran dipositats en una capsa-contenidor, entregada per l’empresa a la policia local d’Alcúdia.

Aquest programa de “devolució Re-uniform” permet recollir uniformes vells i donar-los una nova vida, per reconduir els hàbits de consum i processament de residus.

Des de l’empresa Insigna el seu principal objectiu és impulsar l’economia circular en el sector tèxtil, essent connexió fonamental entre ajuntaments i les empreses de reciclatges. En aquest cas és amb l´ús d’una tecnologia innovadora que permet processar gran volum de roba que ja no es pot utilitzar per convertir-la en matèria primera reciclada.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt