Ara llegint
L’IBAVI construirà onze pisos de promoció pública en un solar que ha cedit l’Ajuntament de Sa Pobla

L’IBAVI construirà onze pisos de promoció pública en un solar que ha cedit l’Ajuntament de Sa Pobla

L’Institut Balear de la Vivenda (IBAVI) construirà una nova promoció d’habitatge públic a sa Pobla en un sòl que cedirà l’Ajuntament que es troba al carrer República Argentina i té una superfície de 400 metres quadrats.

En aquest moment es treballan en la contractació del projecte que preveu una construcció d’onze habitatges que disposaran d’onze places d’aparcament. El pressupost previst per a aquesta promoció és de 2.235.990 euros i la previsió és que les obres de construcció comencin el 2023 i que estiguin enllestides aproximadament en quinze mesos.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i el batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, han signat avui un protocol de cessió de sòl per construir aquests onze habitatges.

A l’acte, hi han assistit, per part de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, el conseller Josep Marí i la gerent de l’IBAVI, Olvido Terrassa. Per part de l’Ajuntament de sa Pobla, hi ha assistit el batle, Llorenç Gelabert.

El conseller Marí ha agraït al batle de sa Pobla la intenció de cedir aquest solar: «Es tracta d’una passa més de la col·laboració entre dues administracions per posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes, al més aviat possible, nous habitatges públics. Vull recordar que sense la participació dels ajuntaments i la cessió de sòl públic és més difícil fer noves promocions dedicades al lloguer, malgrat això també és cert que tenim moltes línies obertes per poder donar solucions reals a l’emergència residencial de la nostra Comunitat».

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt