Ara llegint
Marratxí convertirà l’antiga embotelladora de Pepsi en seu de l’Escola i la Banda de Música

Marratxí convertirà l’antiga embotelladora de Pepsi en seu de l’Escola i la Banda de Música

L’Ajuntament de Marratxí ha començat els treballs de reforma de de l’antiga planta embotelladora de Pepsi a Es Pont d’Inca amb la rehabilitació de les cobertes i l’establiment de mesures temporals de protecció per un total de 431.147 euros, una obra que tendrà un termini d’execució de tres mesos. L’empresa adjudicatària és Construccions, Reformes i Manteniments ADA S.L.

L’objectiu de les obres, segons han explicat des de l’Ajuntament, és substituir la coberta de fibrociment amb amiant per garantir una correcta estanquitat de l’edifici i paralitzar el seu deteriorament. Les noves cobertes, formades per panells sandvitx aïllants d’acer, aniran acompanyades de noves estructures metàl·liques i de l’execució de nous canalons i baixants d’evacuació de pluvials.

Amb aquesta rehabilitació, l’Ajuntament avança en el seu pla de convertir Es Pont d’Inca en l’epicentre sociocultural del municipi. De fet, aquest curs l’antiga Pepsi ja albergarà la seu de l’Escola de Música de Marratxí i de la Banda Municipal de Música.

Amb la rehabilitació de la coberta de la fàbrica es dona una passa més per reconvertir aquesta antiga zona industrial en un centre sociocultural de referència a l’illa dedicat a la música i les arts, del qual formarà part també l’antiga Refinadora.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt