Ara llegint
Roba 40 tones de garrova a Marratxí i la Guàrdia Civil l’enxampa venent-la a Binissalem per 16.000 euros

Roba 40 tones de garrova a Marratxí i la Guàrdia Civil l’enxampa venent-la a Binissalem per 16.000 euros

Roba 40 tones de garrova a Marratxí i la Guàrdia Civil l'enxampa venent-la per 16.000 euros

La baixada de preus de la garrova a la campanya d’aquest estiu no ha desmobilitzat del tot els lladres que actuen a fora vila. La Guàrdia Civil acaba d’informar que investiga un home de 53 anys d’edat i nacionalitat espanyola com el possible autor d’un delicte continuat d’un furt de més de 40.000 quilograms de garroves.

Aquest producte va ser venut posteriorment a una cooperativa de Binissalem, reportant-li un ingrés de més de 16.000 euros.

L’equip ROCA de la Guàrdia Civil, dedicat als robatoris al camp i que investiga els delictes que es produeixen a fora vila, va tenir coneixement d’una denúncia interposada pel propietari d’una finca de Marratxí, per la sostracció d’aquestes 40 tones de garroves.

Els agents investigaren els fets mitjançant entrevistes a veïnats de la finca afectada i inspeccions a cooperatives. D’aquestes indagacions pogueren aclarir que un vehicle solia estacionar amb freqüència en el camí d’accés a la finca a on s’hi havia produït el furt, una explotació agrícola de més de 200 hectàrees de terreny i més de 300 garrovers actius.

Els agents pogueren localitzar el propietari d’aquest vehicle, que va confessar que havia estat contractat per la persona investigada, juntament amb altres dos talls de feina, per a la collita de la garrova de tota la finca, ja que aquesta semblava que es trobava abandonada.

A partir d’aquí, els agents aconseguiren contactar amb la persona que finalment havia venut el producte.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt