Ara llegint
Una nova parada de bus davant l’Hospital Sant Joan de Déu d’Inca

Una nova parada de bus davant l’Hospital Sant Joan de Déu d’Inca

El nou any ha portat una nova parada del bus interurbà a la capital del Raiguer. L’aturada, que va entrar en funcionament l’1 de gener, té per nom Hospital Sant Joan de Déu i està ubicada davant del centre hospitalari. D’aquesta manera es facilita la mobilitat a les persones que es dirigeixen o tornen de l’hospital, així com a altres usuaris de la zona.

Aquesta nova parada ofereix servei en ambdós sentits a les línies 301 Port de Pollença – Palma i la 302 Can Picafort – Palma i des que va entrar en funcionament ja són més de 300 usuaris els que hi han començat o acabat el seu recorregut. El canvi de recorregut dins Inca d’aquestes dues línies també significa un augment de servei de la parada a la zona de l’IES Berenguer d’Anoia que ara es realitza a totes les expedicions de la línia, tant d’anada com de tornada. 

A més, la línia 302 ha afegit una nova sortida a les 14:25 hores entre Inca Llevant i Son Bauló per a reforçar l’oferta de servei de les tornades laborals i per estudis des d’Inca cap a les poblacions de la badia d’Alcúdia.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt