Ara llegint
Muro reforma el parc infantil de Santa Catalina Thomàs amb l’ajuda del Consell

Muro reforma el parc infantil de Santa Catalina Thomàs amb l’ajuda del Consell

L’objectiu de la reforma del parc infantil de l’avinguda de Santa Catalina Thomàs de Muro ha estat millorar l’accessibilitat universal del parc. Les obres han tengut un pressupost de 168.532 euros, dels quals 152.532 han estat aportats pel Consell de Mallorca a partir del Pla d’Obres d’Inversió de Competència municipal i, la resta per l’Ajuntament de Muro.

La reforma ha consistit en crear zones de joc accessibles, instal·lar jocs que fomentin la inclusió ludicoinfantil i pavimentar l’espai amb cautxú reciclat per protegir de les caigudes.

Els jocs nous són una torre de jocs amb una rampa accessible, tres gronxadors, un dels quals específic per a possibilitar la integració, dues molles i un panell sensorial.

El parc està operatiu des del mes de novembre, però no s’havia pogut inaugurar per culpa del mal temps. A l’acte inaugural han assistit el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, el director insular de Desenvolupament Local, Jaume Tomàs, el batle de Muro, Antoni Serra i regidors i regidores de la Corporació Municipal.

Des de l’Ajuntament de Muro han convidat tots els infants a gaudir del parc i han demanat que es faci un ús respectuós i cívic de les noves instal·lacions que s’acaben de reformar.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt