Ara llegint
Agromart i la Cooperativa de Sóller s’uneixen per tercer any consecutiu per donar sortida a la taronja

Agromart i la Cooperativa de Sóller s’uneixen per tercer any consecutiu per donar sortida a la taronja

Agromart i la Cooperativa de Sóller s'uneixen per tercer any consecutiu per donar sortida a la taronja

La Cooperativa agrícola Sant Bartomeu de Sóller i Agromart Balear, empresa d’agricultura integrada que aposta per la venda de productes alimentaris de quilòmetre zero, han renovat avui el seu conveni de col·laboració per a la venda de taronges als seus supermercats.

El conveni, signat pel president de la Cooperativa, Miquel Gual, i el director comercial d’Agromart, Xisco Martí, consisteix en la comercialització a través de la xarxa de botigues d’Agromart de cítrics i de determinats productes que tenen origen a la Vall de Sóller. La Cooperativa Sant Bartomeu és la més antiga d’Espanya. Va ser fundada en 1899 i reuneix actualment més de 350 productors.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assistit a l’acte i ha valorat molt positivament aquesta renovació de l’acord de col·laboració amb dues entitats que promouen el consum de productes locals i també ha recordat la dificultat afegida que té pels agricultors produir a la Serra de Tramuntana.

És el tercer any que es signa aquest conveni de col·laboració. La Cooperativa de Sóller maneja a l’any unes 1.500 tones de taronges i llimones, el 75% de la producció local. L’any passat es varen arribar a comercialitzar 200.000 quilograms de cítrics mitjançant aquest conveni.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt