Ara llegint
Alaró demana al Consell de Mallorca que compri el Castell amb l’Impost de Turisme Sostenible

Alaró demana al Consell de Mallorca que compri el Castell amb l’Impost de Turisme Sostenible

L’Ajuntament d’Alaró ha sol·licitat al Consell de Mallorca que presenti la compra del Castell d’Alaró als projectes candidats a ser finançats per l’Impost de Turisme Sostenible.

En una carta adreçada a la presidenta del Consell, el batle de l’Ajuntament d’Alaró ha motivat la importància del projecte perquè el Castell és un element que conjuga els valors de la Serra de Tramuntana i el paper de la mà de l’home en la natura (restes arqueològiques; vestigis de la construcció defensiva, que és Bé d’Interès Cultural; elements etnològics; camins i marges de pedra en sec; els edificis de l’Hostatgeria i la capella de la Mare de Déu del Refugi, etc.).

També s’hi fa constar que és un projecte desitjat per tots els alaroners i moltíssims de mallorquins. Cal tenir en compte que els consells insulars tenen fins el dia 31 d’agost per presentar el projecte davant la conselleria de Turisme i que l’Ajuntament d’Alaró per si sol no pot fer-ho. En la carta s’ha destacat la predisposició de la batlia i l’equip de govern de col·laborar amb el Consell de Mallorca perquè la compra sigui definitiva.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt