Ara llegint
Andratx instal·la banderoles i cantoners al carrer per a conscienciar als propietaris d’animals domèstics

Andratx instal·la banderoles i cantoners al carrer per a conscienciar als propietaris d’animals domèstics

Andratx instal·la banderoles i cantoners al carrer per a conscienciar als propietaris d'animals domèstics

L’Ajuntament d’Andratx, juntament amb l’àrea de medi ambient, ha iniciat la campanya de conscienciació i convivència amb els animals domèstics en els nuclis urbans. L’objectiu principal d’aquesta campanya és donar informació i conscienciar a la població que té animals domèstics de la importància sobre la normativa de responsabilitat individual que tenen els propietaris, així com l’obligatorietat que tenen a la via pública de recollir els excrements i fer net l’orina dels seus animals domèstics.

A més, amb aquesta campanya es vol sensibilitzar a la població dels problemes que poden generar les orines i abandonament d’excrements en la via pública com poden ser les males olors, brutor a la via pública…

Aquest dilluns s’han començat a instal·lar banderoles i cantoners amb diferents missatges de conscienciació per als ciutadans. En total s’instal·laran 400 banderoles i 100 cantoners al voltant de tot el municipi: carrers, parcs, etc.

L’Ajuntament aprofita per recordar que les sancions per no recollir els excrements i fer net l’orina poden arribar als 1500 euros. La batlessa Estefania Gonzalvo ha destacat la importància que té conscienciar als veïnats del municipi de la importància de mantenir els carrers nets, on el respecte i la convivència vagin junts de la mà i aconseguir així fer d’Andratx un municipi a l’altura de tots els veïns.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt