Ara llegint
Apareix la primera neu de la temporada al cim del Puig Major

Apareix la primera neu de la temporada al cim del Puig Major

Apareix la primera neu de la temporada al cim del Puig Major

El canvi de tendència del temps a les Illes Balears ha arribat durant aquesta nit, fins al punt que al cim del Puig Major, a partir dels 1.400 metres, hi ha fet acte de presència la neu.

Això ha estat degut a una temperatura que durant la nit ha baixat pràcticament als zero graus i que al llarg del dematí s’ha estabilitzat al voltant del grau positiu.

A gran part de les Illes Balears la temperatura va començar a desplomar-se a darrera hora d’ahir divendres i ho ha seguit fent durant la nit, que ha vengut acompanyada de pluja. Per avui dissabte s’espera que la pluja segueixi descarregant arreu de les Illes Balears i que, en alguns punts concrets, pugui anar acompanyada de calabruix.

Pel que fa a les precipitacions, l’AEMET ha registrat fins ara 40 litres per metre quadrat a Escorca, 26 a Son Torrella i 23 a Lluc. Per la zona de Pollença han arribat als 14, 12 a la Serra d’Alfàbia i 8 a la zona del Llevant de Mallorca. No obstant això, l’episodi de pluja continua i aquestes xifres aniran augmentant amb les hores.

Foto: Alberto Darder

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt