Ara llegint
Aquestes són les 12 fotografies guanyadores del Certamen Serra de Tramuntana

Aquestes són les 12 fotografies guanyadores del Certamen Serra de Tramuntana

Aquestes són les 12 fotografies guanyadores del Certamen Serra de Tramuntana

El jurat del V Certamen de Fotografia Serra de Tramuntana, sabors i vivències d’un paisatge cultural patrimoni mundial s’ha reunit per proclamar les obres guardonades d’aquesta edició, a la qual s’han presentat 222 fotografies.

La neu del mes de gener ha estat una de les protagonistes, ja que tres de les dotze fotografies guanyadores mostren indrets de la Serra emblanquinats. Valldemossa torna a ser un dels llocs més fotografiats i compte amb dues instantànies premiades. Els primers premis retraten els ports de Sóller i de Valldemossa, sa Dragonera i les marjades característiques de la serra de Tramuntana.

El fotògraf Marc Marco, guanyador ja de diversos premis en totes les edicions anteriors del certamen, ha aconseguit en aquesta ocasió fins a cinc guardons.

El director insular de Territori i Paisatge del Consell de Mallorca, Miquel Vadell, ha presidit el jurat, que ha comptat amb els fotògrafs Joan Gelabert i Joan Pons i el periodista i guia cultural Joan Carles Palos. En tancar-se el termini d’inscripcions, el 24 de gener, el jurat va fer una preselecció de les fotografies. Aquesta setmana ha deliberat per establir les tres guanyadores de cada categoria. En cap moment el jurat ha conegut el nom dels autors de les instantànies.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt