Ara llegint
Bunyola tanca diumenge la Fira de Muntanya amb paradetes, música i cultura

Bunyola tanca diumenge la Fira de Muntanya amb paradetes, música i cultura

El municipi de Bunyola recupera aquest diumenge la Fira de Muntanya, que l’any passat no va ser possible de realitzar a causa de la pandèmia.

A partir de les 9 del dematí el centre de la vila s’omplirà de paradetes de diferents expositors que mostraran, especialment, productes relacionats amb el terme municipal i amb la Serra de Tramuntana. Hi haurà també, precisament, una exposició fotogràfica al·lusiva a la Serra de Tramuntana.

La Fira de Muntanya contendrà també una exposició de cotxes i una excursió micològica on es podran estudiar els bolets que s’aconsegueixin trobar. També hi haurà jocs i torneigs per a joves.

Al llarg del dematí també hi haurà un cercavila, amb l’actuació de la Banda de Música de Bunyola, la batucada Rebombori i també can coral i música d’orgue a la parròquia de Sant Mateu. La Fira de Muntanya es complementarà amb un taller d’elaboració de cervesa artesanal.

L’horabaixa serà per poder visualitzar la pel·lícula “El jefe político”, una antiga cinta recuperada recentment a la qual el compositor bunyolí Miquel Brunet li ha escrit una banda sonora que interpretarà en directe en el teatre municipal i en el marc del Festival de Música de Bunyola.

La jornada de diumenge serà la darrera de la Fira de Muntanya, que va arrancar el passat cap de setmana. De cara a demà dissabte també s’ha programat una ballada popular i un contacontes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt