Ara llegint
Caixa Colonya obri la seva oficina número 18 i aterra a Sóller

Caixa Colonya obri la seva oficina número 18 i aterra a Sóller

Caixa Colonya obri la seva oficina número 18 i aterra a Sóller

Caixa Colonya ha obert una nova oficina a Sóller, augmentant el nombre d’oficines a les Illes Balears. Cal tenir en compte que en un període marcat pel tancament de sucursals bancàries, 900 en tot l’Estat, Colonya n’obre de noves, que se sumen a les dues obertes el febrer del 2020, just abans del confinament de la Covid i les conseqüències econòmiques i socials que va implicar. D’aquesta manera, l’entitat passa a tenir 18 oficines a Mallorca.

Sóller era un municipi on feia temps que l’entitat volia obrir-hi una oficina, però aquesta decisió es va ajornar a causa de la Covid i per la dificultat de trobar un local adequat. Finalment, aquest espai es va trobar a la cèntrica avinguda Jeroni Estades, que uneix la Plaça de la Constitució, on s’hi troba l’Ajuntament, amb la plaça del Castellet, on s’hi ubica l’estació del ferrocarril. L’obertura d’aquest local es va aprovar el 12 de juny.

A més, Colonya treballa en la recerca de nous locals o en la rehabilitació de les oficines que ho necessitin. Així mateix, ha destacat que l’expansió de l’entitat no està tancada. De fet, es preveu enguany l’obertura d’una nova oficina a Ferreries, a Menorca. Amb aquestes dues noves oficines, l’entitat passa de 22 a 24 oficines arreu de les Illes Balears. Concretament, 18 oficines a Mallorca, quatre a Menorca i dues a Eivissa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt