Ara llegint
Calvià aconsegueix tenir cada dia de la setmana un mercadet tradicional

Calvià aconsegueix tenir cada dia de la setmana un mercadet tradicional

Calvià aconsegueix tenir cada dia de la setmana un mercadet tradicional

L’Ajuntament de Calvià, amb la intenció de fomentar el comerç local i proporcionar noves oportunitats als residents i visitants, augmenta en tres el nombre de mercats municipals que s’organitzen setmanalment.

Les localitats del Toro, Palmanova i Magaluf comptaran amb mercat tradicional cada setmana i és previst que comencin a funcionar el mes d’agost. A la zona del Toro serà cada dimecres a la plaça d’Europa, a Palmanova en diumenge a l’aparcament d’Amadip i a Magaluf en dijous al carrer Galió.

Fins ara, en funcionaven quatre de tradicionals i amb les noves incorporacions el municipi de Calvià disposarà d’aquesta oferta de proximitat cada dia de la setmana. El mercat de Calvià poble és el més veterà i estava i continua establert cada dilluns. També són tradicionals el de Son Ferrer, que es fa cada divendres, el de Peguera cada dimarts i el de Santa Ponça cada dissabte. Els mercats tradicionals al municipi de Calvià queden organitzats així:

  • Dilluns: Calvià poble
  • Dimarts: Peguera
  • Dimecres: El Toro
  • Dijous: Magaluf
  • Divendres: Son Ferrer
  • Dissabte: Santa Ponça
  • Diumenge: Palmanova

Aquests mercats van principalment adreçats al subministrament de productes d’alimentació amb la venda de fruites i verdures, pa i rebosteria, xarcuteria i conserves, fruits secs, confitats i llepolies, carns “a l’ast” i plats preparats. També hi ha autoritzacions per comercialitzar plantes, productes artesanals i ecològics no comestibles amb carta d’artesà vigent del Consell Insular de Mallorca, i roba interior.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt