Ara llegint
Calvià fa feina per implementar protocols de derivació que millorin l’atenció a les persones amb discapacitat

Calvià fa feina per implementar protocols de derivació que millorin l’atenció a les persones amb discapacitat

Calvià fa feina per implementar protocols de derivació que millorin l'atenció als residents amb discapacitat

Representants de l’Ajuntament de Calvià i l’entitat Predif Illes Balears (Federació de persones amb discapacitat física i físico-psíquica) s’han reunit amb l’objectiu d’enfortir l’atenció individualitzada a persones amb discapacitat física, sensorial i/o orgànica al municipi de Calvià. La reunió ha estat una passa crucial per establir protocols de derivació que assegurin una atenció de qualitat a les persones amb discapacitat a la comunitat de Calvià.

A la reunió hi han assistit la directora general de Benestar Social, Família, Tercera Edat, Centre de Dia i Igualtat, Mònica Molina Magaña, i el Gerent de l’Institut de Formació i Ocupació (IFOC) de Calvià, Fernando Buenaventura Palmer, juntament amb el seus equips.

La col·laboració entre la Direcció General de Benestar Social, Família, Tercera Edat, Centre de Dia i Igualtat i l’IFOC, juntament amb Predif Illes Balears, té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat en el municipi. Aquest esforç conjunt reflecteix el compromís continuat de l’Ajuntament de Calvià per garantir que tota la ciutadania tengui accés a serveis que promouen la inclusió i la igualtat.

Durant la reunió, s’han debatut estratègies per a la implementació d’aquests protocols de derivació, amb èmfasi especial en l’atenció integral i personalitzada que rebran les persones amb discapacitat física, sensorial i/o orgànica i la signatura d’un conveni de col·laboració.

Aquesta passa contribuirà significativament a la creació d’un entorn més inclusiu i accessible a Calvià. Des de l’Ajuntamient calvianer s’ha expressat el compromís continuat amb la millora de la qualitat de vida de las persones amb discapacitat, amb una feina estreta de col·laboració amb entitats com Predif Illes Balears. La implementació d’aquests protocols enfortirà encara més la xarxa de suport existent i consolidarà a Calvià com un referent en l’atenció integral a persones amb discapacitat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt