Ara llegint
Calvià organitza l’Aula Jove d’Estiu per a joves amb discapacitat intel·lectual

Calvià organitza l’Aula Jove d’Estiu per a joves amb discapacitat intel·lectual

Calvià organitza l'Aula Jove d'Estiu per a joves amb discapacitat intel·lectual

L’Ajuntament de Calvià, en col·laboració amb ASDICA, organitza l’Aula Jove d’Estiu, una iniciativa destinada a proporcionar activitats de temps lliure i socioculturals per a joves d’entre 14 i 30 anys amb discapacitat intel·lectual, residents i empadronats al municipi. Aquest programa és una oportunitat de desenvolupament personal i social per als joves i, alhora, un descans important per a les seves famílies cuidadores.

L’Aula Jove d’Estiu 2024 es duu a terme les instal·lacions municipals des Generador de dia primer a dia 31 d’agost. Les activitats inclouen diversitat de tallers, excursions i activitats lúdiques per a un màxim de quinze persones, les quals seran distribuïdes en grups segons l’edat i el tipus de discapacitat. L’horari de l’aula serà de 9 a 14 h, amb possibilitat de perllongar per a aquelles persones que necessitin servei de menjador.

Els requisits per participar són tenir entre 14 i 30 anys, comptar amb el certificat de discapacitat intel·lectual i ser resident i estar empadronat a Calvià. La selecció i inscripció dels sol·licitants les gestiona ASDICA. El període de matriculació comença dilluns dia 8 de juliol i no acaba fins al divendres 19 de juliol. El programa, subvencionat per l’Ajuntament de Calvià, requereix que els assistents abonin 100€ a ASDICA en concepte de material i transport per a les excursions. També hi ha la possibilitat de fer la matrícula per quinzenes, amb un cost de 50€ per quinzena.

L’Aula Jove d’Estiu 2024 és una iniciativa d’enriquiment personal per als joves amb discapacitat intel·lectual que proporciona un alleujament per a les famílies cuidadores. Les persones que dediquen bona part del temps a la cura dels fills o familiars necessiten moments d’alè per poder recuperar energies.

L’Ajuntament de Calvià i ASDICA treballen conjuntament per assegurar que aquesta aula d’estiu compleix tant les expectatives els participants com de les famílies, amb l’objectiu d’oferir una experiència estiuenca beneficiosa per a tothom.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt