Ara llegint
El local d’ARCA acull la presentació del llibre sobre les torres i talaies de Calvià i Andratx

El local d’ARCA acull la presentació del llibre sobre les torres i talaies de Calvià i Andratx

El local d'ARCA acull la presentació del llibre sobre les torres i talaies de Calvià i Andratx

La torre de Cap Andritxol, és un lloc històric entre Calvià i Andratx i ha estat l’Ajuntament d’aquesta darrera localitat qui ha facilitat l’edició del llibre “La torre de Cap Andritxol. La història, l’arquitectura i els personatges”. La torre es començà a construir l’any 1581. Es va dotar d’armament un any més tard i va ser restaurada l’any 2003. Durant uns anys va ser propietat de la model Claudia Schiffer.

Els llibres d’Àngel Aparicio, tots, i aquest també, vessen Patrimoni per tots els costats. Patrimoni documental, tan important, tan invisible, i per tant tan fràgil, però també patrimoni històric i arquitectònic, sociològic, industrial, militar, etnològic i natural, sense oblidar el patrimoni lingüístic amb un vocabulari específic que permet mantenir el seu coneixement.

El punt àlgid de transmissions de senyals entre torres i talaies costaneres va ser durant els segles XVII i XVIII. Després, els nous sistemes de comunicació gairebé anul·laren la seva utilitat i varen ser abandonades.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt