Ara llegint
El Museu de Ciències i Jardí Botànic de Sóller incorpora una activitat sobre l’edat de les pedres

El Museu de Ciències i Jardí Botànic de Sóller incorpora una activitat sobre l’edat de les pedres

El Museu de Ciències i Jardí Botànic de Sóller incorpora una activitat sobre l'edat de les pedres

“Escolta què ens diuen les roques” és el nou projecte del Museu de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller per donar a conèixer l’edat de les pedres, la seva composició i per saber quina informació proporcionen als investigadors.

Avui dematí s’ha presentat el nou itinerari autoguiat, que fa parada a vuit punts del jardí. El conseller de Medi Ambient, Miquel Mir, el batle de Sóller, Carles Simarro, i altres autoritats, han acompanyat els responsables del Jardí Botànic i el Museu de Ciències en el recorregut, que ha rebut una subvenció de 7.600 euros del Govern Balear.

L’exposició “Mallorca en el temps dels dinosaures” i una conferència sobre rèptils marins són altres activitats que també compten amb el suport del Govern, segons s’ha explicat durant la visita, feta en el marc del Dia mundial de l’educació ambiental.

Mir ha destacat la importància de «fomentar l’educació ambiental per donar a conèixer el medi natural i la importància de conservar-lo i protegir-lo». Desenvolupar activitats com aquesta, ha afegit el conseller, «és una eina clau perquè les generacions futures estimin aquesta terra, tenguin consciència crítica i participin de primera mà en la seva preservació».

Una altra de les activitats que du a terme la institució sollerica són els tallers per alumnes d’infantil, primària i secundària per conèixer la biodiversitat de les Balears i les seves amenaces, els pol·linitzadors i la seva importància clau en els ecosistemes, i el cicle de l’aigua.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt