Ara llegint
Entra en servei la nova parada d’autobús de s’Esgleieta

Entra en servei la nova parada d’autobús de s’Esgleieta

Entra en servei la nova parada d'autobús de s'Esgleieta

Els veïns de s’Esgleieta ja poden fer ús d’una nova parada d’autobús que els permetrà accedir millor als serveis públics i privats de la zona de Tramuntana. La nova infraestructura, que ha estat finançada pel Govern Balear ha entrat en servei avui mateix.

La nova parada d’autobús, situada al costat de l’església de s’Esgleieta, té una superfície de 36 metres quadrats i disposa d’una marquesina, un banc, una paperera i una pantalla informativa amb els horaris i les destinacions dels autobusos. A més, té una rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda i una zona d’aparcament per a bicicletes.

La nova parada d’autobús forma part del projecte de millora de la línia 210, que connecta Palma amb Sóller, passant per Bunyola, Valldemossa i Deià.

La nova parada d’autobús de Sesgleieta ja està operativa i ofereix servei des de les 6 del matí fins a les 10 de la nit, amb una freqüència de 30 minuts en hora punta i d’una hora en hora vall. Els autobusos que passen per la nova parada són els de la línia 210, que tenen com a destinacions Palma, Sóller, Bunyola, Valldemossa i Deià.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt