Ara llegint
InterMou-te aplega 700 persones a Calvià per fer esport

InterMou-te aplega 700 persones a Calvià per fer esport

InterMou-te aplega 700 persones a Calvià per fer esport

En una aposta per una vida activa en l’etapa adulta, avui més de 700 persones s’han reunit a Calvià per participar en alguna de les dues trobades d’esport específic a la natura organitzades pel Consell de Mallorca. L’«InterMou-te» ha dinamitzat dos grups, un al Burotell i l’altre a les cases de Galatzó, al refugi que ha renovat recentment el Consell de Mallorca. Els participants, provinents de 39 municipis i dues llars d’ancians del Consell, formen part dels gairebé 2.000 inscrits en el programa «Mou-te amb salut!» que el Consell desenvolupa amb els ajuntaments setmanalment. 

Aquestes sortides «InterMou-te» completen les tres que hi ha hagut durant la darrera setmana, amb una participació de més de 1.000 usuaris, no només a Calvià, sinó també a la Colònia de Sant Jordi i a la Victòria d’Alcúdia. 

El Consell de Mallorca promociona l’envelliment actiu i saludable. És per això que dins el programa d’activitats per al 2024, s’han ampliat les activitats per a la gent gran, amb una inversió de 560.000 euros, que arribaran a 11.000 persones. A més, el vincle esport-medi ambient esdevé el protagonista de les activitats destinades a la gent gran.

75 sortides actives noves

El 2024 s’estrenaran les «Sortides actives», adreçades a segones i terceres edats (de 40 a 60 anys, i de 60 en endavant). Uns paquets d’exercici en grup que han tingut molt bona acollida de les associacions de gent gran, ja que actualment, de les 75 disponibles, ja n’hi ha 50 de completes. Entre les més demanades, es troben els Camins de llegenda i la Vela llatina.
 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt