Ara llegint
L’Ajuntament de Pollença prepara el camí de Cal Pesso com a futur accés a Cala Bóquer

L’Ajuntament de Pollença prepara el camí de Cal Pesso com a futur accés a Cala Bóquer

L’Ajuntament de Pollença ha culmint el procés d’asfaltat del camí de Cal Pesso que va des del Port de Pollença fins a la zona de Síller. Aquest camí estava en molt mal estat de conservació i l’empresa municipal Emser, proveïdora del subministrament d’aigua als veïnats de la zona, ha aprofitat per arreglar les fuites causades per la ruptura de canonades en mal estat. 

 A més d’asfaltar, s’ha instal·lat enllumenat públic alimentat amb energia solar, ja que tot i ser una zona rústica, el camí és molt transitat tant per vehicles com per turistes i residents. 

Pel camí de Cal Pesso en un futur hi passarà l’accés des del Port de Pollença a Cala Bóquer segons la modificació que es va fer del camí d’accés a Cala Bóquer. Per tant, era important fer una actuació de millora d’aquest camí per tal que es pugui circular amb la màxima seguretat, segons han informat fonts municipals.

El cost aproximat d’aquesta intervenció ha estat de 45.000 euros i amb aquesta actuació es dona solució als veïns de la zona, es millora un camí públic i s’arreglen canonades de subministrament d’aigua per tal d’evitar fuites i avaries futures.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt