Ara llegint
Material didàctic per explicar la Trobada de la Mare de Déu de Lluc

Material didàctic per explicar la Trobada de la Mare de Déu de Lluc

Qui visiti a partir d’ara el santuari de Lluc, podrà trobar a la botiga de “Ses Mides” un nou material didàctic que explica la Trobada de la Mare de Déu. Amb el suggeridor títol de “Pinta la Trobada”, aquest fou presentat durant els actes de la Diada 2023 i és una creació de l’il·lustrador cristià i mallorquí Pepmi Garau.

El contingut d’aquesta publicació se centra a posar imatges als versos de la popular “Ave Maria de Lluc”, que escriví el poeta Joan Aguiló i que, sens dubte, ha esdevingut una de les senyes d’identificació del principal santuari de Mallorca.

En part, aquestes imatges ofereixen la possibilitat de ser acolorides i, en paraules del mateix il·lustrador, el fet de pintar-les i de tenir cura que el treball sigui polit pot resultar una pregària per a infants i també per a adults. Els més petits també hi trobaran les figures dels protagonistes de la Trobada en format retallable. Aquesta modalitat els permetrà recrear aquell esdeveniment portentós que donà sentit a Lluc i hi ha atret milers de pelegrins.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt