Ara llegint
Pollença clama per poder anar en bicicleta de forma segura

Pollença clama per poder anar en bicicleta de forma segura

Pollença clama per poder anar en bicicleta de forma segura

Els carrers de Pollença van ser ahir horabaixa testimoni d’una marea de bicicletes i somriures en la cinquena edició d’una Bicicletada Popular, un esdeveniment organitzat per Arrels Marines amb la col·laboració d’AFAMA-Pollença i Can Bum. Amb una assistència de 150 persones de totes les edats, segons els organitzadors, aquest acte festiu i reivindicatiu ha reafirmat la necessitat d’una mobilitat més segura i sostenible al municipi.

A les 19 hores, els participants es van reunir als jardins del Convent de Pollença, des d’on van iniciar un recorregut per diversos carrers del poble. La marxa va concloure a la plaça Major, on Ignasi Cifre, un dels portaveus de l’organització, va adreçar-se als assistents. En el seu discurs, Cifre va agrair la participació de tots i va recordar l’objectiu principal de la bicicletada: “La bici no ha de ser només per anar a passejar o per als infants, ha de ser un vehicle per al nostre dia a dia, que permeti reduir desplaçaments en cotxe. Per això l’hem de poder utilitzar de forma més segura, amb un trànsit pacificat i menys agressiu”.

La jornada va transcórrer en un ambient d’amistat i esperit comunitari, reflectint el compromís de la població de Pollença amb una mobilitat més verda i sostenible. Els participants van gaudir no només del passeig en bicicleta, sinó també del sentiment de reivindicació compartida per una causa comuna.

Després de la bicicletada, molts dels assistents van participar en un sopar a la fresca organitzat per Can Bum, com a part de les activitats de final de curs de l’entitat.

Arrels Marines ha valorat molt positivament l’acte, destacant la bona acollida i la implicació dels participants. La seva portaveu va assenyalar que aquest tipus d’esdeveniments són crucials per conscienciar la població i les autoritats sobre la importància de millorar la seguretat i la infraestructura per als ciclistes i vianants.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt