Ara llegint
Pollença posa en marxa la rehabilitació del Cinema Capitol

Pollença posa en marxa la rehabilitació del Cinema Capitol

Pollença posa en marxa la rehabilitació del Cinema Capitol

L’Ajuntament de Pollença ha aprovat inicialment el Projecte per a la reforma del Cinema Capitol, en tant que ja es disposa de tot el crèdit per dur a terme les obres (més de 5 milions d’euros) i es preveu que puguin finalitzar en un termini de dos anys

El nou Capitol constarà de 756,55 metres quadrats de superfície distribuïts en una sala d’accés de taquilla, set cambres higièniques, magatzems, ascensors, muntacàrregues, platea, amfiteatre amb 240 places, passarel·les d’instal·lacions d’elements escènics i cabina. 

Des de mesos enrere s’ha estat treballant perquè el projecte, redactat per l’arquitecte José María Forteza Oliver, pogués aprovar-se abans que finalitzi aquesta legislatura i es pugui executar el més aviat possible. 

Aquest pla de reforma, que inclou també la casa confrontant del carrer d’Antoni Maura 25, pretén rehabilitar l’edifici de l’antic cinema Capitol per aconseguir disposar d’un espai cultural multiús al centre del municipi.

Les obres realçaran la façana mitjançant una nova cornisa de línia més moderna i procediran a dur a terme una gran intervenció estructural de reforç de tot l’interior, a més d’adequar la planta baixa i els dos locals sense ús. Es realitzarà una rehabilitació integral de la sala i la zona de hall, mantenint el seu esperit, i a més a més es dotarà l’espai de les cambres higièniques generals, dels camerinos i de la zona de magatzem i es duran a terme totes aquelles instal·lacions necessàries per al confort dels usuaris, com per exemple la col·locació d’un ascensor i un muntacàrregues, segons han detallat des de l’Ajuntament.

El pressupost total de l’obra és de 5.240.000 euros, 1.380.000 dels quals són finançats pel fons Next Generation EU i 400.000 euros pel Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt