Ara llegint
Premi nacional per la bona qualitat de les platges de Calvià

Premi nacional per la bona qualitat de les platges de Calvià

L’Instituto para la Calidad turística Española (ICTE) ha concedit a l’Ajuntament de Calvià el Premi Q 2022, guardó que cada any reconeix a totes aquelles persones, empreses o institucions que han destacat en la promoció de la qualitat del sector turístic espanyol. Es distingeix Calvià per la seva aposta per la qualitat de les platges, essent el municipi amb un major número d’arenals certificats de tota Espanya.

L’Ajuntament de Calvià rep aquest premi com un reconeixement a la feina que dia rere dia es fa per mantenir i millorar la qualitat, tant de les aigües i els arenals, com dels serveis que s’ofereixen a les platges, fruit de la implicació de diferents departaments municipals coordinats per Turisme i Litoral, i la col•laboració de les empreses concessionàries de les platges.

Calvià compta, actualment, amb 15 Banderes Q de Qualitat a les platges de Bunguenvíl•lia, Illetes balneari, Cala Contesa, Portals, s’Oratori, es Carregador (Palmanova), Palmanova, Son Maties, Magaluf, Cala Vinyes, Ses Penyes Roges (el Toro), Santa Ponça, la Romana (Peguera), Torà (Peguera) i Palmira (Peguera).

El lliurament de premis tindrà lloca el pròxim 20 de gener a Madrid, durant la celebració de la Noche Q, la gran gala del turisme espanyol que celebra l’ICTE.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt