Ara llegint
Sóller crea una brigada exprés per solucionar “petites indicències a la via pública”

Sóller crea una brigada exprés per solucionar “petites indicències a la via pública”

Sóller crea una brigada exprés per solucionar "petites indicències a la via pública"

Les regidories Infraestructures i Vies Públiques i Participació Ciutadana de l’Ajuntament, conduïdes pels regidors Carlos Darder i Biel Barceló respectivament, han creat una Brigada Exprés formada per quatre oficials a través de l’empresa municipal Sóller 2010 per a donar sortida a totes les petites incidències de la via pública pròpies del dia a dia i que tenen fàcil reparació.

Es tracta de fer-se càrrec i poder reparar aquells incidents, aquelles petites reparacions pròpies dels carrers i vies, que entren per registre de manera contínua i que presenten una intervenció ràpida.

De fet i per tal d’assegurar aquesta immediatesa, s’habilitarà un número de telèfon amb Whatsapp, perquè siguin els mateixos ciutadans els que puguin informar sobre tot allò que vegin, adjuntant fotografies. I seran els mateixos regidors els que s’encarregaran de rebre i gestionar totes les notificacions perquè la brigada exprés les resolguin en la major brevetat.

D’aquesta manera, “es donarà sortida a moltes incidències que ocorren en el dia a dia, de forma habitual, i que tenen fàcil reparació”, segons han explicat des de l’Ajuntament de Sóller. “Avui és un dia molt important per a nosaltres, ja que per fi es materialitza una iniciativa tan important i amb la que hem fet molta feina els darrers mesos. Era un compromís i un projecte que ja duguérem al nostre programa electoral, i que avui podem presentar”, comentava el regidor, Carlos Darder durant la presentació de la nova brigada.

“Era una promesa i també una necessitat. Estem molt contents de què totes les incidències que ens traslladen els ciutadans puguin ser resoltes amb aquesta immediatesa», expressava per la seva banda el batle Miquel Nadal.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt