Ara llegint
Tot a punt per a la nova edició de la Mostra de Cuines de Tardor de Calvià, amb 45 restaurants inscrits

Tot a punt per a la nova edició de la Mostra de Cuines de Tardor de Calvià, amb 45 restaurants inscrits

Calvià ja ho té tot a punt perquè aquest divendres, 7 d’octubre, comenci una nova edició de la Mostra de Cuines de Tardor de Calvià i que tindrà lloc durant quatre divendres consecutius a diferents nuclis i zones del municipi.

En aquesta edició prenen part 45 restaurants que oferiran un menú complet a preus populars, d’entre 14 i 18 euros. Els restaurants ofereixen el menú al migdia, al vespre o en els dos horaris, mentre que alguns proposen també menú infantil, sense gluten o vegetarià. A més, molts establiments ofereixen també la possibilitat de ‘Take Away’ perquè la clientela es pugui endur el menú a casa.

Enguany com a novetat, i per celebrar els deu anys de la Mostra de cuines de Tardor, se sortejaran 15 bons de 100 euros entre les persones que vagin a dinar o sopar a la Mostra i emplenin un breu qüestionari de satisfacció via QR. El resultat del sorteig es farà públic, segons les bases, el divendres 4 de novembre. El premi es podrà bescanviar des de novembre i fins a setembre 2023 als establiments que hagin format part d’aquesta edició i que s’hagin inscrit com a restaurants on poder bescanviar-lo.

El divendres dia 7 d’octubre la Mostra tindrà lloc a les zones de Palmanova i Magaluf; el divendres dia 14 es farà a Santa Ponça i Costa de la Calma; el divendres 21 la Mostra es celebrarà a Peguera, Cala Fornells, el Toro, es Capdellà i Son Ferrer, i per finalitzar, el divendres 28 la cita conclourà a les zones de Cas Català, Bendinat, Illetes, Portals Nous, Costa d’en Blanes i Son Caliu.

La Mostra de Cuines de Calvià es una cita bianual, que té lloc a la primavera i a la tardor, coincidint amb l’inici i el final de la temporada turística. Es cerca promoure la gastronomia local a la vegada que es dona visibilitat als restaurants de la localitat amb l’objectiu de contribuïr a la desestacionalització turística allargant la temporada al màxim, i impulsar l’economia i l’ocupació laboral al municipi.

Aquest esdeveniment va néixer, amb el format amb el qual ara se’l coneix, en 2008 amb l’objectiu de donar a conèixer la variada i exquisida gastronomia del municipi de Calvià. I si bé és cert que inicialment es duia a terme una vegada a l’any (mes d’abril), cinc anys després, al 2013 es va decidir duplicar la seva celebració, sumant una nova cita per l’octubre. Aquesta decisió es va prendre després d’analitzar els bons resultats obtinguts per part del restauradors participants, i l’opinió dels clients que gaudien dels “Menús Mostra”

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt