Ara llegint
Un Tomeu Penya infant protagonitza el nou vídeo d’Olives Rosselló

Un Tomeu Penya infant protagonitza el nou vídeo d’Olives Rosselló

Featured Video Play Icon

Un centenar llarg de persones varen ompliar ahir el teatre municipal de Llubí durant la presentació del nou vídeo que Olives Rosselló ha enregistrat amb Tomeu Penya. L’acte va comptar amb la presència del cantautor i dels tres actors llubiners que protagonitzen la gravació.

Titulat “Elles II” el vídeo és la segona part de l’espot que fa tres anys que Tomeu Penya va enregistrar amb Olives Rosselló. En aquesta ocasió l’escenari és la meravellosa finca de Miramar, a Valldemossa, i el vídeo està protagonitzat pels actors de Llubí Celia March, Marc Figuerola i Francisca Seguí. S’hi pot veure què feia Tomeu Penya de petit.

La gravació ha estat produïda per Vivirdelcuento Comunicació i dirigida per Rubén Capilla, que aquesta setmana ha guanyat el premi el premi al millor curtmetratge de l’Evolution Mallorca Film Fest. 

Fundada l’any 1954, Olives Rosselló complirà molt aviat 70 anys i ho celebra amb un treball que posa de manifest la importància que la marca sempre ha donat al fet de conservar l’essència dels seus orígens. Durant l’acte, presentat per la periodista Mar Puigserver, el gerent d’Olives Rosselló, Joan Ramis ha explicat que “des de l’empresa teníem clar que volíem fer una acció que ens dugués a la terra, a trepitjar un olivar, a tocar amb les mans una oliva… i, sobretot, a lligar la nostra marca amb Llubí, d’on som i a on fem feina”. 

Per elegir els protagonistes del vídeo, es va fer un càsting al poble en què varen participar una trentena de persones, entre elles molts de nins que assisteixen als cursos de teatre que es fan a la localitat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt